Matorka Lidija 2 - razvaljivanje

Ukoliko nisi, pročitaj moju prvu priču o Lidiji pošto je ovo njen nastavak.

Nisam imao puno kontakta sa Lidijom u nastavku dana. Starao sam se da izlet prođe OK, da svima odgovorim na pitanje, pomognem i obezbedim hladnu vodu, pošto je dan bio vreo, a nigde nije bilo hlada. Video sam da se udružila sa nekim ženama i u nekoliko navrata smo razmenili poglede (i namigivali međusobno), a kada smo ušli u piramidu, kada sam u mraku bio siguran da sam pored nje, lagano sam je uhvatio za dupe. Trznula se i stavila je ruku na moju butinu. Zbog opasnosti od sevanja blica i fotografisanja brzo sam se pomerio od nje, a kada smo izašli na svetlost i sunce nas je ponovo opalilo, primetio sam njen pogled koji mi obećava da ću da nadrljam.

Egipćani su poludeli za njom. Dovikivali su joj „Šakira, Šakira“, zviždali i hvatali se za glavu, a ona je sve to prihvatala sa osmehom, što ih je dodatno raspamećivalo. Gledao sam i smeškao se, znajući da će njihova Šakira samo za mene odigrati poseban ples.

Krenuli smo nazad za hotel, umorni i udareni jakim suncem. Ponovo smo sedeli zajedno ali se nismo dirali, iako se među nama osećala snažna seksualna energija. Gledao sam njene glatke butine i prikupljao snagu za ono što će doći, znajući da me čeka jebanje života. Mislim da mi je kurac bio dignut tokom celog puta ka Hurgadi i nadam se da niko od gostiju nije primetio izbočinu na mojim bermudama.

Kada smo se približili Hurgadi, Lidija mi se približila i šapnula:

„Dođi čim završiš, soba 425.“

Naravno, znao sam napamet njen broj sobe i nisam mogao da dočekam da uđem u nju.

Razvozio sam ostale putnike po hotelima, sve nestrpljiviji da se vidim sa Lidijom. Na kraju sam otišao do svog smeštaja da ne bi bilo sumnjivo, osvežio se na brzaka, uzeo paket kondoma i uhvatio taksi.

Recepcioneri su me znali pa nisu pravili nikakav problem što idem ka sobama, ali sam za svaki slučaj i dalje nosio legitimaciju oko vrata. Popeo sam se na četvrti sprat, našao sobu 425 i tiho pokucao na vrata.

Brzo su se otvorila i video sam Lidijinu tršavu kosu, golo rame i parče peškira.

„Upadaj“, prošaptala je i ja sam ušao, gledajući je ogrnutu malim belim peškirom.

Nisam mogao da je izdržim, odmah tu u hodniku sam je zagrlio i poljubio, a ona se odmah pribila uz mene i krenula da me vatreno žvalavi.

„Joj, koliko sam čekala ovo, nemaš pojma šta si mi uradio u busu.“

To sam mogao i ja da kažem, ali nisam došao do reči. Skinuo sam peškir sa nje, osetio meku kožu i malo se udaljio da bih pogledao to prezgodno, zrelo telo. Bele sise bile su još vlažne od tuširanja, a pege iznad njih su me raspametile. Podigao sam je, poneo ka krevetu i krenuo da je ljubim po sisama. Bradavice su joj se ukrutile dok sam ih sisao, a Lidija se nogama obmotala oko mog struka i svukla mi majicu.

„Aaaaaah“, šaputala je, dok mi je duge, oštre nokte provlačila kroz kosu.

Spuštao sam se, poljubio sam joj pupak, a onda sam ugledao pičkicu koja je izgledala kao da je u vlasništvu devojčice od 20 godina.

Poljubio sam jednu butinu, pa drgu, pa onda zaronio u njeno međunožje koje je mirisalo na vanilu.

Rukama sam joj raširio noge i lizao mali klitoris. Lidija se podizala gore dole i samo je uzdisala i ponavljala hvalospeve na moj račun.

„Bravo, bravo, toooooo...“

Zavukao sam joj jedan, pa dva prsta u picu, pa je malo pridigao i malo joj ljubio i grickao guzu. Tek okupana, neverovatno je mirisala, ali se osećala aroma zrele žene koja me je neviđeno palila.

Uhvatila me je za glavu i rekla mi „Dođi“, nakon čega smo počeli da se ljubimo. Rekao bih da je uživala u ukusima svoje pice jer me je ludački lizala, dok mi je spuštala bermude i gaće.

„Sad ćeš da vidiš šta je pušenje.“

„Pa jutros si mi pokazala, u busu“, prošaptao sam.

„Ma to je ništa, sad imamo prave uslove.“

I stvarno je bilo ništa u poređenju s onim što je usledilo.

Zavalio sam se i prepustio se pušenju koje je bilo fantastično. Lidija je nežno sisala moj kurac koji je doživeo potpunu tvrdoću, a ja bih s vremena na vreme pridigao glavu i gleda njene kovrdže kako idu gore-dole. Uhvatio sam je za glavu, krenuo da je polako pomeram napred-nazad. Video sam da ne pruža otpor, čak je i zamumlala, pa sam krenuo da je sve jače nabijam na kurac što mi je neverovatno prijalo.

Da ne bih svršio, podigao sam je i povukao ka sebi, gledajući je u oči.

„Ti si boginja.“

Nasmešila mi se, poljubila me i zakoračila preko mene kako bi me zajahala.

„Ček, a kondom?“, pitao sam.

„Ma bez brige, pijem pilule“, rekla je, i nastavila da radi šta je naumila.

Vlažan kurac je u sekundi skliznuo u njenu još vlažniju picu, ona se propela i krenula svoj ples. Prvo je krenula polako, pa onda sve brže i brže, lomila je moj kurac na način koji do tada nisam video ni u pornićima.

Iz svoje perspektive video sam njene bele sise kako poskakuju i lepo lice sa zatvorenim očima, koje je pokazivalo potpuni užitak.

To me je neverovatno dodatno napalilo i osećao sam kako erupcija dolazi. Stegao sam je za butine i zaustavio lomljenje, da probam da se suzdržim bar na trenutak.


„Šta je, frka?“, upitala me je, i nasmejala se kad me je videla kako grizem donju usnu kako bih se suzdržao.

„Frka, boginjo.“

Kada je to čula, iznenada je krenula u lomljavinu koja je podsećala na rodeo, video sam njene kovrdže kako mlataraju, čuo njen cik i osetio jako trljanje. Shvatio sam da je to znak da punim i iz sve snage sam je navukao 5-6 puta, nakon čega sam krenuo da je punim spermom i divljački navlačim na kurac.

Izgleda da ju je to dodatno napalilo, pa je nastavila da ga lomi još jače, cičući i vrišteći kada je i sama dostigla vrhunac.

Opkoračila me je, izvadila ga i legla pored mene, dižući stopala na zid.

„Auh“, rekla je i pogledala me iz blizine.

Primakao sam se i počeo da je ljubim nežno, što joj je jako prijalo. Malo smo se tako žvalavili i grickali, nakon čega smo zaspali zagrljeni i goli.

Kada sam se probudio, video sam da sviće - svetlo je pomalo ispunilo sobu. Ali, nije me svetlo probudilo, već prijatno pušenje mog kurca, koji je bio tvrd kao kamen. Pridigao sam glavu i video Lidijine kovrdže koje su skroz prekrile moju karu kako idu gore dole.

Uzeo sam čaršav i prekrio joj glavu. Bilo je lepo gledati je, ali pušenje u busu, ispod duksa, bilo je nezaboravno i neprevaziđeno. Idemo ponovo...
Yayınlayan vladikavkaz
3 yıl önce
Yorumlar
1
Yorum yazmak için lütfen veya
Tornja
????✍️
Yanıt Ver