Oma neemt wraak!

Ons verhaal gaat zeker niet bij iedereen in de smaak vallen.
Het kan shockerend zijn voor iemand terwijl de waarheid nog schokkende blijkt te zijn.
Het begint als oma in rouwkleding afscheid neemt van haar man.

Met koffie, thee en cake zitten familie, vrienden en kennissen bij te praten. Papa, mama, Tom, Lies en ik zitten bij oma aan tafel om haar te steunen. Zodra de eerste mensen opstaan om afscheid te nemen ontstaat er een flinke rij. Als de laatste hand is geschud zucht oma; “Kan ik eindelijk naar het toilet”. Mijn blaas kan ook wel wat ruimte gebruiken, lopend door een kale gang met grijze muren volgen wij het bordje toilet. Oma gaat in de invalidentoilet, na mijn plas wacht ik keurig op haar. De deur gaat op een kier; “Sorry Luc ik krijg de nieuwe kous niet omlaag”. Het is gênant om de zwarte panty naar beneden te houden terwijl haar urine in de pot stroomt. Wijdbeens met haar spierwitte fragiele spataderen benen vallen de laatste druppels. De ingevallen gerimpelde venusheuvel laat haar dikke schaamlippen er flink uitpuilen. Met het schaamrood op de kaken kun je niet om mijn bobbel heen. Oma stelt gerust; “Luc dit is normaal voor een gezonde jongen van zestien”.
Is het medeleven of lust als mijn broek op de knieën gaan, trillende gerimpelde vingers pakt de stijve lul, de grote wandspiegel boven de wasbakken laat zien hoe oma mij pijpt. Wijdbeens op de pot met de panty op de enkels gaat het oude gezicht heen en weer. Mijn handen wordt op haar hoofd gelegd, woelend door grijze haren laat ik de stijve lul door de mond gaan. Het gouden kruisje op haar zwarte rouwkleding bungelt mee met elke stoot in haar mond; “O oma….pas op……ik kom…..”. Haar mond gaat open, zij drukt de eikel op haar tong, krachtig gaan landingen sperma erover spuitend in haar keel. Tot de laatste druppel wordt mijn warme zaad door oma ingeslikt.
Of er niets is gebeurt trek ik haar slip en panty op, oma neemt wat water en samen lopen wij weer terug.
-------------------------------------
Tijdens het eten in de grote woonkeuken vraagt papa; “Mama ga je de boerderij verkopen”. Oma wilt er niets van weten, zij voelt zich goed genoeg om hier te blijven wonen. Papa schudt zijn hoofd; “Ma die koeien en pony’s kun jij niet verzorgen”. Oma lacht; “Jongen maak je niet zo druk, ik heb al iemand aangenomen, Tom!”. Dat wij dat niet hadden bedacht, Tom is met alle respect mijn achterlijke broer die hier al een week de beesten verzorgt. Kans op de arbeidsmarkt gaat broer nooit kregen dus dit is het beste voor hem. Na een goede late maaltijd nemen mijn ouders afscheid, zij komen mij over een paar dagen ophalen. Na deze enerverende dag kan ik wel wat slaap gebruiken. Op de logeerkamer ligt broer nog wakker, hij is hier al een week en vraag mij af of oma ook iets bij hem heeft gedaan; “Tom heeft oma wel eens aan je gezeten?”. Hij begrijpt het niet, ik probeer het anders; “Tom heeft oma aan jouw lul gezeten?”.
Korte onsamenhangende zinnen gaan langzaam als puzzelstukjes in zijn verhaal. Na twee uur lang vertellen valt hij vermoeid in slaap.
Elke normale jongen had na zijn belevenissen in therapie gemoeten. Gelukkig is Tom niet normaal en ziet het gewoon als wat hij moet doen. Ik ben geshockeerd en zo boos op oma dat ik morgen maatregelen ga nemen. Voordat ik in slaap val draai ik het verhaal van Tom als een film in mijn hoofd af…….
---------------------------------------------------
“Tom, opa is dood en jij moet voor de beesten zorgen”; zegt mijn papa. Op de boerderij trek ik gelijk een overall aan en ga eerst naar de koeien. Mama komt de stal binnen en zegt; “Tom, je kleren liggen op de logeerkamer, je moet zo naar bed het is al laat”. Zij legt rustig uit dat mama en papa weggaan omdat oma alleen wilt zijn. Na het verzorgen van de pony’s loop ik naar de enorme stenen werkschuur. Alles wat je nodig hebt aan machines en gereedschap is hier te vinden. Wat ik heb gebruikt maak ik schoon en hang het terug op de juiste plek. Met één knop gaan twintig tl bakken uit en trek de deur achter mij dicht. Nog even bij de koeien kijken en dan kan ik naar bed. Terug naar de boerderij zie ik weer volop licht branden in de werkschuur.
Binnen staat oma te staren en roept; “Wat was jij een viezerik!”. Gelukkig bedoelt zij opa, zij zucht; “Jammer Tom dat gij niet veel begrijpt maar opa was het laagste van het laagste!”. Doordat oma haar verhaal niet goed kwijt kan wordt zij boos; “Oke Tom! Ik zal je laten zien! Wat een viezerik je opa was!”. Wij lopen naar het eind van de schuur, oma schuift een grote lege kast aan de kant, zij wijst naar krassen op de vloer en zegt; “Zo ben ik er achter gekomen”. Achter de kast blijkt nog een deur waarachter nog een behoorlijke ruimte zit. Aan de muur hangen schappen vol met dvd’s en een enorm beeldscherm. Er staat een lange tafel met stoelen, een bed met daarboven spiegels aan het plafon. Oma doet een kast open en zegt; “Dit moet duizenden euro’s hebben gekost, wat een klootzak!”. Ik kijk blijkbaar wat onnozel, zij roept; “Tom! Ik zal je laten zien wat opa deed!”. Zij heeft de overall snel uit en trekt aan mijn slappe lul, de voorhuid gaat ver naar achteren en voel de eikel strak tussen de gerimpelde vingers gaan. Oma vraagt; “De blonde of die met zwart haar of de negerin”. Een enorme levensechte pop met prachtige haren, mooi figuur in lingerie wordt op bed gelegd. Oma spreid haar lange slanke benen waar een lekker geschoren kutje zit.
Oma fluistert; “Opa stak overall zijn lul in, behalve bij mij”. Zij pakt mijn stijve lul drukt die zo pop, zij zegt; “Nu met je kont heen en weer……goed zo……neuk die teef……ja……..nu sneller Tom…..goed zo jongen……”. Het voelt heerlijk warm strak om mijn lul, oma moedigt mijn aan; “Lekker Tom…..eerste keer neuken”. En of het lekker is en dan ook nog met een hele mooie ‘vrouw’. Oma legt haar benen en armen om mij heen, ik kus haar mooi rode lippen, voel door de zachte haren en likt haar tepels. Met trillende benen krijg ik voor het eerst een orgasme door een kut, houdt haar borsten stevig vast, druk de stijve lul diep en spuit landingen sperma in de kale kut.
Verward en niet beseffend wat er is gebeurt zit ik op een stoel bij te komen. Oma slaat een arm om mij heen en zegt; “Zo’n viezerik was je opa maar vergeet het”. Dat laatste is niet moeilijk want ik onthoud weinig om rust in mijn kop te houden. Rust kan ik nu ook gebruiken en ga naar bed.
------------------------------------------------------------------------------
In de achterkamer ligt opa Jan opgebaard met aan beide kanten enorme brandende kaarsen met een kruis erop. Oma staat in het zwart bij de kist en heeft er een grote spiegel bijgezet. Kijkend naar haar rouwkleding vraagt zij; “Tom hoe vindt jij er mij uitzien?”. De strakke blouse tot haar nek wordt afgedaan, de rok, beha en slip gaat uit, met alleen nog zwarte steunkousen aan vraagt oma; “Vindt je dit lekker Tom?”. Gerimpelde vellen hangen over haar lichaam die vol met ouderdomsvlekken en spataderen zitten. Lange lege tietjes met veel te grote tepels hangen op een misvormd buikje. Boven de zwarte steunkousen steken spierwitte ingevallen benen uit waartussen een oude kale kut prijkt. Verward om opa dood te zien liggen en oma naakt te zien wordt mijn lul stijf gezogen. Oma grijnst; “Tom ik zal je eens wat lekkers laten voelen”. Met haar gerimpelde vingers legt zij haar gebit in de kist. Mijn eikel gaat strak tussen het tandvlees heen en weer, ik kreun; “Oma lekker….pas op….”. Zij heeft andere plannen, gebukt met haar handen aan de kist zet zij de fragiele benen uit elkaar waar een oude kale kut hangt, duw de eikel tussen de schaamlippen, ga door de natte strakke kut en begin oma rustig te neuken; “O jongen….wat een enorme lul….O God….wat is dit lekker…….”. Voelend over haar ingevallen ruwe kontje, misvormd buikje laat ik de lege hangtietjes door mijn handen gaan. De enorme lange dunne tepels worden keihard, oma staat op trillende benen, het sap sijpelt over mijn stijve lul uit de kut over haar benen; “O jongen….ik kom………”. Het sap stroomt door, met de handen vast op haar kont neuk ik oma helemaal stuk. Kijkend naar opa ben ik niet bewust wat ik aan het doen ben. De passpiegel is getuige hoe ik met de overall op de knieën oma neukt, gebukt staat zij met afgezakte zwarte steunkousen met haar handen vast aan de kist te kreunen.
Bij elke stoot schud haar gerimpelde misvormde buikje, de lange lege tietjes bungelen; “O oma…..wat geil….ik kom……”. Zij kreunt hard; “Ja jongen spuit mij maar vol waar opa bij is………zie je dit Jan!......Onze kleinzoon neukt mij….kom Tom…. spuit!”. Met mijn kloppende lul diep in oma spuit ik krachtig mijn ladingen sperma in haar oude kut. Uitgeput blijft oma aan de kist hangen, zaad met sap sijpelt uit de schaamlippen over haar spierwitte fragiele beentjes over de steunkous. Wankelend doet zij het gebit in, pak de kleren en zeg; “Tom, blaas de kaarsen uit, doe de achterkamer dicht, ik wil hem nooit meer zien”. Het is allemaal te veel voor mij en probeer alles weg te zetten in mijn hoofd. Het enige wat ik niet begrijpt waarom oma dit doet. Seks met poppen is toch geen redenen om zo wraak te nemen.
Tijdens de lunch heeft oma een grote verrassing voor mij.
De vraag of ik op de boerderij wil blijven om de beesten te verzorgen maakt mij blij. Natuurlijk wil ik heel graag maar mijn gezicht laat ook zien dat mij iets dwars zit. Oma hoort mij aan en zegt; “Jongen toch, het zijn niet de poppen”.
-------------------------------------
Dat het niet de poppen zijn was het laatste wat mijn broer vertelde voordat hij in slaap viel. Tom snurkt behoorlijk en ben blij dat hij ondanks alles wat hij heeft meegemaakt goed kan slapen. Het is midden in de nacht als ik zijn verhaal in mijn hoofd heb verfilmd. Dat ik oma vandaag aan de tand ga voelen mag duidelijk zijn. Mocht het ruzie worden geen probleem ik kan lopend naar huis. Na een korte nacht maak ik mij fris en kleed mij aan; “Goedemorgen oma, waar is Tom?”.
Het is niet ideaal terwijl zij achter het aanrecht het ontbijt regelt maar ik moet het kwijt. In tien minuten spuug ik alles eruit wat Tom heeft vertelt. Oma blijft opvallend kalm; “Luc je broer heeft de waarheid gesproken, geef mij tijd, ik moet nog wat regelen om het je te laten zien”. De volgende dag staat tot stomme verbazing de auto van mijn zus Lies op het erf. Vreemd die komt hier amper en zeker niet spontaan.
De verhouding tussen oma en mijn zus is niet bepaald liefdevol. Dat verbaast mij niet want Tom en ik kunnen onze zus ook schieten. Wij waren blij toen onze manipulerende bazige zuster op zichzelf ging wonen.
Ik leg de boodschappen in de keuken en vraag; “Oma waar is Lies?”. Oma zegt; “Bij Tom en ik heb begrepen dat Lies jou wilt spreken voordat zij weggaat”. In de stal kan ik niet om mijn zus heen, zij waggelt op honderdtwintig kilo tussen de koeien. Aangezien dat mijn 22 jarige zus een lengte heeft van één meter zestig maakt haar moddervet. Met een lelijke kop erboven met stekelhaar maak je geen vriendjes. Ik snauw; “Lies wat kom je doen?”. In een iets te strakke jurkje waar je de vetrollen in kan tellen loop zij op mij af. Het moet verbeelding zijn als ik de contouren van hangborsten en tepels zie. Wat afgeleid vraagt zus opmerkelijk vriendelijk; “Luc wil je mij helpen?”. Ik ben verbouwereerd, zij heeft nog nooit om hulp gevraagd toch ben ik nieuwsgierig. Een halfuurtje later staan wij bij haar in de woonkamer waar een nieuwe kast half in elkaar zit. Zij mist net een paar handen om de zijkanten vast te houden. Zus zegt; “trek even wat anders aan, als je iets wilt drinken, er staat cola in de koelkast”. Met een glas in de hand bekijk ik de handleiding, zus komt de kamer in en verslik mij in de cola; “Lies wat is dit, dit kan echt niet! Te strak en veel te kort!”. Terwijl ik een zijpaneel vasthoudt bukt zus voor schroefjes, onder haar enorme kont hangt een vadsige venusheuvel waar haar enorme kale kut uitsteekt. Kruipend over de grond kijkend naar die dikke schaamlippen hoor ik de jurk scheuren, een enorme buik schuift over de grond waar gigantische hangenborsten op schudden. Ik roep; “Zus! Viezerik! Ga je aankleden!”.
Wijzend naar de bobbel gaat mijn joggingbroek op de enkels. Om een lelijke dikke kop met stekelhaar zien te bewegen met al dat vet wat eronder hangt maakt mij knettergeil. Strak met de kop tussen mijn handen stoot ik flink door; “Zal je leren vieze dikke zus”. Ik rol honderdtwintig kilo op de rug, zittend op de knieën tussen haar olifantspoten voel ik de vetrollen, laat de hangborsten door mijn handen gaan, trek de schaamlippen uit elkaar en vinger de vadsige kut. Snel gaan er vier vingers door, de clitoris groeit onder de duim. Zus schreeuwt het uit als mijn gebalde vuist tussen de schaamlippen naar zeiknatte kut ingaan. Met draaiende pols neuk ik zuster keihard met de vuist, haar mollige benen trillen, dikke eeltvoeten stampen op de grond, het sap spuit uit haar kut over mijn shirt. Zus smeekt om te stoppen, ik trek de vuist eruit en ga opzoek naar een ander shirt.
---------------------------------------------
De plek op het tapijt is zeiknat zelfs de handleiding druipt van haar sap.
Lies komt onder de douche vandaan, waggelend naar de tafel, houdt ik haar tegen; “Ik ben nog niet klaar met jou”. Liggend op mijn vette zus wil ik haar kussen, zij draait haar gezicht weg; “Komaan bek open”. Onze tongen krioelen over elkaar, de macht maakt mij geil en stoot mijn stijve lul in één keer door haar vadsige kut. Verrassend strak voel ik de kutspieren vormen om de lul, de ballen klotsen tegen de clitoris, zus laat haar sap lopen, al tongend komt zij klaar, het schudden van al het vet, die lelijke kop met stekelhaar doet mij komen; “O Zus…ga lekker in de spuiten….dikke teef….oooh”. Ik pak haar vette enkels vast, met haar mollige wijd omhoog druk ik mijn stijve lul diep in haar en loos ladingen sperma. Ik stop de lul in de broek en zeg; “Rot op met je kast”. In gedachten ben ik sneller bij de boerderij dan gedacht.
Oma lijkt op mij te wachten, krijg thee en zij vraagt; “En? Was je zus lekker om te neuken?”. Voordat ik kan reageren zegt oma; “Ik hoop dat je die trut hebt verkracht”. De thee moet ik laten staan want oma moet mij wat laten zien. In een enorme schuur schuift zij een kast opzij waar een deur blijkt te zitten. In de verborgen mancave van opa kijk ik mijn ogen uit. Ik krijg een stoel aangeboden en oma zet een dvd op. Op een groot scherm hangend aan de muur zie ik K3 zingen. Net als ik denk wat vreemd, verspringt het beeld, ik schrik mij kapot als ik opa met mijn zus zie neuken. Oma zucht; “Het is begonnen toen Lies zestien werd en tot opa’s dood hebben zij geneukt”. Meer dan honderd dvd’s met naam Lies met datum laat zien dat zij elke week neuken. De andere dagen gebruikte hij zijn poppen waar hij zijn acties ook op dvd zetten. Oma spoelt de dvd met Lies en opa door en zegt; “ Luc nu moet je goed luisteren”. De speaker gaat harder en hoor eerste de stem van opa; …………Lies je neukt beter dan oma…….Opa je moet oma niet meer neuken ik wil je alleen……..Is goed meisje……..tot volgende week…………Opa? Oma komt dit toch nooit te weten………Lies die domme doos heeft niets door!.
----------------------------------------
Ik kijk oma aan en vraag; “Maar waarom heeft u Tom gebruikt”. Zij zegt; “Met Tom was niet om opa te wreken, wie anders gaat intiem met je broer zijn?”. Tja daar heeft zij een punt, zoals meisje met een grote boog om Tom lopen zegt genoeg. Oma vraagt aan mij om alles in de mancave te vernietigen, behalve de poppen en als dank krijg ik de dvd. Ik begrijp het niet, zij grijnst; “Met deze dvd heb ik Lies gechanteerd en daarom kon je haar vandaag neuken”. De thee is steenkoud geworden, oma zet water op, terwijl zij het gas aansteekt; “Luc je beseft toch wel dat je met deze dvd je zuster zo vaak kunt pakken als je wilt”. Ik lach; “Dat begrijp ik, zij gaat alles voor mij doen, maar oma weer neuken met mijn zus gaat te ver”. Tom drink mee, oma vraagt aan hem; “Weet je nog die poppen, welke wel je hebben”. Achterlijk of niet maar zijn keuze zegt genoeg; “Alle drie oma”. Het is tijd om mijn tas inpakken, het regent, geen zin om te lopen en wacht tot mijn ouders. Na gezamenlijk te hebben gegeten nemen wij afscheid van oma en Tom. De ruitenwissers gaan snel, ik zeg; “Papa je mag mij wel afzetten bij Lies”. Mijn ouders perplex; “Waarom?!”. Ik lach; “Wij hebben onze ruzie bijgelegd”. De deur gaat open; “Luc wat doe je hier?”. Dwing haar op de knieën, steek mijn stijve lul in haar dikke bek en antwoord; “Oma neemt wraak!”
Yayınlayan Richard156
2 yıl önce
Yorumlar
3
Yorum yazmak için lütfen veya
peterjean
Yanıt Ver Orijinal yorumu göster Gizle
kime peterjean : dank je weer XXX
Yanıt Ver Orijinal yorumu göster Gizle
peterjean
weer een lekker verhaal schat :kiss: :kiss: :kiss:
Yanıt Ver